El Fuerte

Luxe belegde broodjes

Of je nu langskomt voor een broodje ‘to go’ of dat je gezellig op het Fort (oude Fort Isabella) van je broodje komt genieten, het kan allemaal. Heerlijk bij café Martha genieten van een luxe belegd broodje met een kopje koffie, vers getapt biertje of een heerlijk glas wijn. En anders pak ik het voor je in, zodat je het mee kunt nemen en er thuis of op je werk van kunt genieten.

Ik heb een assortiment luxebroodjes, die voor mij met liefde voor eten, het leven en het ambacht zijn gebakken. Gewoon smaakvol en krachtig!

Uiteraard heb ik een vaste kaart met lekker belegde broodjes, zoals met brie en tapenade, broodje gezond en broodje serranoham. Wekelijks met een andere tapenade of smeersel.

Natuurlijk mag aan de vaste lijst van de luxe belegde broodjes, het broodje gehaktbal niet ontbreken. Een heerlijke gehaktbal van 170 gram. Ook weer wekelijks met een andere salade: coleslaw, tzatziki, aioli of wat ik in de vitrine heb.

Op het krijtbord heb ik de wisselende luxe belegde broodjes staan. Dit doe ik bewust, zodat ik verspilling tegen kan gaan. En dan geldt: op is op!

Ook heb ik natuurlijk verschillend beleg voor de vegetariërs: zoals bijvoorbeeld auberginesalade, schapenkaassalade en de hardloper falafelballetjes.

In de vriezer heb ik glutenvrije broodjes.

En op alle broodjes zit natuurlijk slamix, tomaat en/of komkommer.

Als je met een grotere groep komt lunchen, maak ik een lunchbuffet voor jullie klaar met diverse luxe belegde broodjes, gehalveerd, zodat je meerdere keuzes hebt.

Ook wordt er al met regelmaat lunchbuffetten opgehaald voor bedrijven rondom het Fort.