El Fuerte

Over ons

Ik ben Sabine, opgegroeid in Rosmalen en woon sinds 2012 in ’s-Hertogenbosch. Mijn passie voor koken is al jong ontstaan vanuit mijn eigen achtergrond. Veel familieleden zitten nog steeds in de horeca in Oostenrijk. Ik kook met veel liefde en gezond verstand. Eten is voedsel voor het lichaam en voor de geest, dus koken is niet alleen lekker en verrassend, maar het moet ook gezond én (h)eerlijk zijn!
Ik kreeg een mooie kans aangeboden om in het oude Fort Isabella iets te beginnen. Een delicatesse zaak, genaamd El Fuerte, een sfeervol uitgiftepunt waar (h)eerlijk eten voor mij voorop staat. Of het nu luxe belegde broodjes, (verse) soepen, borrelplanken, tapas, antipasti, charcuterie, of lekkernijen zijn, kwaliteit staat voorop.
El Fuerte wordt gevestigd in een Industrieel gebouw (Anno 1960), de voormalige manschappenkantine “Het Réduit” van de Isabellakazerne (anno 1911 – 1992). Vanaf nu “Het Fort” genaamd.
De focus ligt op (h)eerlijk eten hetgeen meteen duidelijk zal worden als je de ruimte betreedt. De samenwerking met de overige horeca maakt het heel interessant. Alles is bij de hand: Martha Café, The Beer Shop, restaurant Bij Isabelle, boerderijwinkel Heuven, Bakkerij van Maanen, Brabantsche worstenbroodjes van Keilekker, Daje met italiaanse delicatessen en Brouwerij D’n Draok.
De locatie is een one-stop voor consumenten die op zoek zijn naar kwaliteit en ambiance op een heel bijzondere plaats. De locatie ligt op de route van Linie 1629 en wordt veel bezocht door wandelaars (ook honden zijn welkom), fietsers maar ook door mensen die dagelijks komen shoppen en een drankje of hapje komen doen met gratis parkeren récht voor de deur!

 

 

Ons Team

Eigenaar en kookgek

Vragen?

Stel ze hier

Bezoekadres

Reutseplein 10
5264 PC Vught

Contact

0622489459
info@elfuerte.nl